TUNCELİ OVACIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL MESAJI

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL MESAJI

 22-01-2016

Değerli Meslektaşlarım,

Kıymetli Veliler,

Sevgili Öğrenciler     

            Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı millî, manevî ve insani değerlerimiz ile tarihsel ve kültürel hassasiyetlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren; insan haklarına saygılı ve bunları davranış hâline getirmiş bireyler olması ve birlik ve beraberliğin genç nesillere anlatılmasında her türlü özveride bulunan meslektaşlarım, bir çok sıkıntıya  rağmen, birinci dönemi başarı ile tamamlamanızdaki samimi çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.           

Şüphesiz çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Onları topluma yararlı, fiziksel ve ruhsal yönden sağlıklı, kişilikli bireyler olarak yetiştirmek konusunda hepimize görevler düşmektedir. Onların varlığı, başarısı, mutluluğu sizlerin olduğu kadar bizleri de mutlu ediyor, onurlandırıyor. Bu süreçte çocuklarımız bazen arzu ettiğimiz seviyelere ulaşmakta bazı zorluklarla karşılaşabilir. Notları, performansları istediğiniz düzeyde olmayabilir. Sabırla, umudumuzu kaybetmeden, çocuklarımızın özgüvenini zedelemeden doğru hamlelerle aksaklıkların giderileceğine inanalım.

Unutmayalım ki çocuklarımıza verilen karneler, aynı zamanda anne baba olarak bizlerin çocuklarımızla ne derece ilgilendiğimizi gösteren bir aynadır. İkinci dönem okulla, öğretmenlerimizle daha yoğun bir iletişim kurar, öğrencilerimizin gelişimlerini yakından takip edersek başarıyı elbirliğiyle yakalayacağımıza yürekten inanıyorum.

            Yarınlarımızın umut ışıkları sevgili öğrencilerim! Sizler; yarınımız, umudumuz ve ülkemizin aydınlık geleceğisiniz. Sizler de bunun bilincinde olup değerlerimiz ekseninde çalışan, üreten ve sorgulayan bireyler olma yolunda durmadan çalışmalısınız. Karnelerinizde zayıf düşen dersler varsa umutsuzluğa kapılmayıp ikinci dönem daha çok çalışarak başarılı olacağınızı bilmenizi isterim.

 

            Bu duygu ve düşüncelerle yarıyıl tatilinin sağlık ve huzurla geçmesini temenni ediyorum.


                                                                                                                                                                                                                                                           İsmail Cem KIZILYEL

                                                                                                                                                                                                                                                          İlçe Milli Eğitim Müdür V.

Pulur Mahallesi Yeşilyazı Caddesi NO1/C - 0(428) 511 20 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.